Singlen kansikuva
- Kolmen ekan painoksen tunnistaminen onnistuu takakannen tummuuden <-> vaaleuden vertailulla. Kuvassa vasemmalta oikealle alkuperäinen painos, 1. uusintapainos ja 2. uusintapainos. Eli tämä painos vasemmalla.
- Värierot erottuu parhaiten seinällä olevasta matosta ja nojatuolin kädensijalle olevasta liinasta.
- Alkuperäisestä painoksesta on kaksi samalla värisävyllä olevaa painosta jotka on todennäköisesti otettu hyvin samoihin aikoihin keskenään, ellei jopa samaan aikaan eri painokoneilla joten siksi molemmat on "alkuperäispainoksia".
Singlen kansikuva
- pieni ero niistäkin löytyy: takakannen kolmirivinen levytystietojen fontin väri on toisessa puhtaan valkoinen ja toisessa ruskehtavan valkoinen. (Erittäin vaikea saada erottumaan kuvassa mutta livenä ero on selvä). Tämä painos ylempänä.
Singlen kansikuva
- Lisäksi sisäpussin taustaväri on toisessa lähes musta ja toisessa vaaleempi. Myös paperin pintalaatu on erilainen. Tämä painos päälimmäisenä.

- takakannen oikeassa alareunassa painopaikka mainittu (Painomestarit). Kirjoitettu pystytasossa ja näkyy erittäin heikosti.

Singlen kansikuvaSinglen kansikuva
- levyn etiketissä ei reunaa kiertävää tekstiä.
- etiketin rivien "Kaikki sovitukset..." ja "Kustannus..." väli PIENI. (Vertailun vuoksi oikealla seuraavan painoksen etiketti.)
- sisäpussi kuvitettu.


Takaisin LP-sivulle
Alkuun